Основен ремонт на републиканския път в участъка Тетевен-Рибарица – дълго

...
 Основен ремонт на републиканския път в участъка Тетевен-Рибарица – дълго
Коментари Харесай

Нанков: Ангажирах се при нов кабинет на ГЕРБ/СДС да намерим решение за пътната мрежа в с. Рибарица

 Open photo

 

Основен ремонт на републиканския път в сектора Тетевен-Рибарица – дълго чакан план, който към този момент е завършен; благоустрояване на пространството пред кметството и читалището; поетапно създаване на тротоари; рехабилитация на общинска улична мрежа в Тетевен, която включваше и ул. „ Даковото “ – това желаеха рибарчани, когато встъпихме в ръководството последния ни мандат. Изпълнено е. 

 

Това напомни лидерът на листата на ГЕРБ/СДС в Ловеч Николай Нанков в профила си в обществената мрежа и добави:

 

На 14 септември още веднъж бях в Рибарица дружно с кмета Д-р Мадлена Бояджиева, претендентите за народни представители Иван Цветанов и Цветелина Борисова. Настроението обаче беше друго. Слушахме какви ли не обещания от смяната, а тази смяна ни унищожи, нищо хубаво не се случи, това ни споделиха хората, извънредно уплашени от протичащото се в страната – инфлация, високи сметки, неустановеност. Не са подхванати и никакви дейности и за ремонта на пътя до Костина и паметника на Георги Бенковски, място, навестяване всяка година от хиляди хора. Ремонтът на уличната мрежа в Рибарица е също належащ и са нужни средства за него, с каквито общината не разполага.

Поех ангажимент при продобиване на изборите от ГЕРБ-СДС и съставянето на кабинет да намерим решение на тези проблеми. Представихме и част от ограниченията, с които можем да изведем страната от рецесиите и призовахме за поддръжка. В Рибарица хората ни пожелаха триумф! Това ще е избавление на страната от сполетелите ни рецесии на Промяната, уверени са хората и към този момент знаеха номера на спечелилия - #Номер24.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР